.
News Image

Variété in 't Colisée in première

Ook dit jaar heeft Jacky Lafon weer een zomershow in Blankenberge.

De zomer is in het land en dat betekent dat er aan onze Belgische kust weer zomershows te zien zijn. Dit jaar zijn er maar liefst drie verschillende zomershows in Blankenberge. De eerste ging vrijdag in première in Kusttheater 't Colisée. Jacky Lafon stond er vorig jaar ook al en dit jaar is zij opnieuw de gastvrouw van de namiddag. Jawel, u leest het goed: Jacky Lafon haar zaalshow is in de namiddag te bewonderen en dat kan een goede keuze zijn. Dit jaar krijgt Jacky het gezelschap van Luc Steeno, Petra en Steve Ryckier. Samen met showballet Jumelle brengen ze een mix van zang, dans en sketchen die voor enkele uurtjes plezier zorgen.

Jacky Lafon zong niet alleen, ze tapte uiteraard ook heel wat moppen waarbij moppen uit HT&D niet vergeten werden. Jacky is iemand die voor het podium geboren is. We geven het toe, de naam Steve Ryckier zegde ons niet veel. We zagen hem al wel op enkele affiches staan maar die man kan echt goed mensen entertainen. Steve kroop in de huid van onder andere Eddy Wally, JOe Harris, Bobbejaan Schoepen, Bart Van den Bossche, Louis Neefs en Jean Walter. Petra bracht dan weer liedjes van onder andere Ann Christy, Nana Mouskouri, Abba en vele anderen. We gaan niet alles hier schrijven, wat dacht je? Luc Steeno bracht tijdens de show zijn grootste hits en dat zijn er wel wat. Eén van de topmomenten tijdens de show heeft met het WK te maken en daarin doen de vier artiesten en het ballet mee.
We hebben ons bijna drie uur (pauze inclusief) lang geamuseerd met deze zomershow. "Variété in 't Colisée" is een aanrader voor iedereen die eens goed wil lachen en dat liever met een vriendelijk uur van de dag wil doen.

De show speelt in juli en augustus: elke vrijdag, zaterdag & zondag om 14u30. In augustus kan je ook op maandagavond om 20u00 gaan kijken.
Tickets: € 25 + €1,50 reservatiekost. Vooraf kan je trouwens van een volledig showmenu genieten voor slechts 18 euro per persoon.

Reserveren kan op 3 manieren!
1) Via mail: info@kusttheater.com
2) Telefonisch 24/24: 050/70.81.98. OF 0468/15.80.19
3) Aan de ticketbalie, dagelijks van 10 tot 18 uur.

Bio van Jacky Lafon, Luc Steeno, Petra en Steve Ryckier