.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 6

De Wifi Song van Bart Peeters scoort!


Vier nummers verdwijnen deze week uit de officiële hitlijst van Vlaanderen. Dat zijn De Mens met “Oh wat ben je mooi (Als je weer wegloopt), “Neem me in je armen” van Rudy Meyns, Willy Sommers en “Zondag” én de “Kleine dagen” van Brihang.



Nieuw binnen op 48 komt “Als de muren konden praten (Live)” van Will Tura. Het is nog niet “Voorbij”, integendeel het begint pas voor Paco Garcia & Steven Lambert op 44. 32 is voor de “Slimme jongen” in Soufiane Eddyani. “De Wifi Song” van Bart Peeters doet het uitstekend, want hij is de hoogste nieuwkomer op 21.



“Ik dacht aan een vrouw” zijn de woorden van Frank Vander linden op 10, komende van 17. Van 5 naar 9 gaat “Waar moet ik heen zonder jou” van Barbara Dex. Yevgueni gaat “Nooit naar nergens” van 13 naar 8. Twee plaatsen winst, naar 7 is er voor Stoomboot en “Niets wat breken kon”. De Geest klimt met “Gisteren” van 7 naar 6. “Tot je weer van me houdt” van Bart Peeters duikt van 3 naar 5. Forse winst, van 12 naar 4 is er voor “Wachten op Margot” van Wim Soutaer. Het is niet nodig om “Tranen met tuiten” te huilen voor Niels Destadsbader, want hij klimt van 4 naar 3. Status quo op 2 is er voor Stan Van Samang en “Hemel voor ons twee”. Vier weken al staat “Zoutelande” van Blöf feat. Geike Arnaert op nummer 1!



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Frank Vander linden, Barbara Dex, Yevgueni, Stoomboot, De Geest, Bart Peeters, Wim Soutaer, Niels Destadsbader, Stan Van Samang, Blöf en Geike Arnaert: