.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 7

Karen Damen met Hoge Bomen meteen binnen op 14!


Aan zeven artiesten moeten we het minder leuke nieuws meedelen dat ze deze week uit de Vlaamse Ultratop 50 vallen. Dat is het geval voor Udo en “Wat als je God zag?”, Herbert en zijn “Ware liefde”, Loredana met “Vanavond gaat het down”, Dynamite en “Ik hou van meisjes met een dikke kont”, Dennie Damaro die “Alle sterren aan de hemel” wil zien, White Bird met “Zot van u” en “Adem” van Yevgueni.



“Mooie tijden” breken aan voor Yvan Brunetti op 50. 49 is voor “Jij bent mijn alles” van Aïssa. “Weet dat ik veel van je hou” zijn de romantische woorden van Michael Heaven. Dana Winner belandt met “Dit wonder” op 26. Nummer 25 is voor Jo Vally en “Wat als ik nog van je hou”. Bart Kaëll en zijn “Lichaamstaal” duiken binnen op 15. De kijkcijfers van ‘Karen maakt een plaat’ mogen het dan niet goed doen, de nieuwste single “Hoge bomen” komt als hoogste nieuwkomer meteen binnen op 14.



Steracteur Sterartiest Michiel De Meyer komt met “Schouder” de top 10 binnen. Vorige week stond hij nog op 11. 10 wordt 9 voor Frank Vander linden en “Ik dacht aan mijn vrouw”. “Niets wat breken kon” van Stoomboot gaat van 7 naar 8. Wim Soutaer verliest drie plaatsen met “Wachten op Margot” en we vinden hem terug op 7. Barbara Dex klimt dan weer van 9 naar 6 met “Waar moet ik heen zonder jou?”. Ook “Nooit naar nergens” van Yevgueni klimt naar 5 en dat zijn drie plaatsen hoger dan vorige week. 6 wordt 4 voor “Gisteren” van De Geest. Van 2 naar 3 gaat het met Stan Van Samang en “Hemel voor ons twee”. De omgekeerde beweging, van 3 naar 2 maakt Niels Destadsbader en “Tranen met tuiten”. Zo staat Blöf feat. Geike Arnaert al voor de vijfde week op de nummer 1 met “Zoutelande”.



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Karen Damen, Michiel De Meyer, Frank Vander linden, Stoomboot, Wim Soutaer, Barbara Dex, Yevgueni, De Geest, Stan Van Samang, Niels Destadsbader, Blöf en Geike Arnaert: