.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 21

Sergio komt binnen met zijn nieuwe single.


Deze week nemen we afscheid van vijf singles. Dat zijn “Ik zal wachten” van Luc Steeno, Kim Dejonghe met “Wie ik ben”, Frimout en “Ik zie je graag”, “Lichaamstaal” van Bart Kaëll en tenslotte Michael Lanzo met “Je thuis is waar men van je houdt”.



Danny De Roover heeft een “Hart van goud” op 49. “Alleen maar liefde” van Sammy Baker komt binnen op 45. Even was het stil rond Sergio, maar zijn gloednieuwe single “Weg van jou” staat al op 43. De Geest belandt met “Zeeland” op 29. De hoogste nieuwkomer is “Als je gaat” van Niels Destadsbader.



“Boten die naar Dover varen” van Buurman springt van 11 naar 10. “Samen alleen” van Metejoor tuimelt van 6 naar 9. Karen Damen klimt met “Astronaut” van 10 naar 8. 7 wordt 6 voor “Neem bij de hand” van Wim Soutaer. “Ik leef voor jou” zijn de mooie woorden van David Vandyck. Van 8 naar 5 gaat het voor hem steeds beter. Nu krijgen we drie keer op rij Niels Destadsbader. Van 3 naar 4 gaat hij met “Paradijs”. De omgekeerde beweging, van 4 naar 3 maakt “Ik ben van ’t stroate”. Op 2 staat hij stevig met “Verover mij”. Negentien weken op nummer 1, dat is een verbluffende prestatie voor Blöf feat. Geike Arnaert en “Zoutelande”.



Deze hitlijst is zondag tussen 16 en 18 uur te beluisteren op Radio 2.



Tekst: Nico Vanaken