.
News Image

Tom Vanstiphout toert

Nieuwe tournee voor Tom Vanstiphout.


Tom Vanstiphout (1975) is een van de meest gewaardeerde muzikanten van België. Sinds 2003 is hij vaste klant bij de MIA's in de categorie beste muzikant. Hij stelt met vaste regelmaat solo-werk voor, dat zich nestelt tussen James Taylor en Ry Cooder en steevast z’n weg vindt naar de radio en het publiek. In december 2015 bracht Tom Vanstiphout zijn vierde album uit: „ Playing Guitar Helps”. De songs voor dit nieuwe album zijn geschreven ergens tussen Nashville en Antwerpen, en zijn opgenomen op 4, 5 en 6 november 2015 in de legendarische ICP studio’s in Brussel. Vintage muzikantschap. Met Toni Vitacolonna (Brussels Jazz Orchestra) op drums, Johan Dalgaard (Adamo) op toetsen en Bart Delacourt (Meuris, K’s Choice) op bas. Old school. Met de niet te evenaren Jo Francken achter de knoppen.



Ieder concert opnieuw weet hij het publiek op sleeptouw te nemen in een fantastische muzikale wereld waarin het heerlijk vertoeven is. Knappe songs, virtuoos gitaarwerk en een innemende frontman, dat is Tom Vanstiphout ten voeten uit. Minder en minder is hij dan ook het best bewaarde muzikale geheim van België. Mis de kans niet om deze topmuzikant te leren kennen!



Tot en met 13 mei 2016 toert Tom Vanstiphout in de theaters in België en Nederland. Zo komt hij onder andere in Dilbeek, Roosendaal, Naaldwijk, Wetteren, Sint-Genesius-Rode, Mortsel, Vilvoorde, Steenwijk, Leuven, Heusden-Zolder, Heist op den Berg, Tienen en Brasschaat.


Bio van Tom Vanstiphout

Meer Over:

Tom Vanstiphout