.
Timmy Simons
donderdag 23 februari 2023

Timmy Simons: “Ik heb veel verdachte dingen gedaan”

Niemand was op de hoogte

Wat een verrassing van formaat tijdens de derde aflevering van ‘The Masked Singer’. Niet Lieven Scheire kwam onder het masker van Groot Licht vandaan, maar wel ex-Rode Duivel Timmy Simons.

Timmy had ook niemand in zijn omgeving op de hoogte gebracht van zijn deelname en ook hun monden vielen open toen ze hun echtgenoot en papa vanonder het masker van Groot Licht zagen komen.

“Ik heb die geheimhouding nogal letterlijk genomen. Ik had echt niemand op de hoogte gebracht, zelfs niet mijn partner en kinderen. Nu, zij zijn niet van gisteren, dus ze hadden alsnog een licht vermoeden. Mijn dochters heten Laura en Lien en er ging bij hen een belletje rinkelen toen ze in een filmpje de verwijzing naar Laura Lynn zagen”, lacht Timmy in Dag Allemaal.

Het was geen eenvoudige klus om alles voor iedereen geheim te houden en het zat hem soms in de kleine details waardoor zijn vrouw en kinderen toch maar iets zouden kunnen gaan vermoeden.

“Als ik lijkbleek thuiskwam na een opname van ‘The Masked Singer’ - Ik heb wat last van claustrofobie – vroegen ze of ik ziek was. Mijn haar lag soms ook helemaal anders door onder dat masker gezeten te hebben. Allemaal verdacht natuurlijk, maar ze hebben hun vermoedens nooit hard kunnen maken.”

Bio van Timmy Simons