You are here

Temptation Island: naakfoto’s Pommeline gelekt

14/02/2017 21:22-

Pommeline is vijf kilo kwijt van de stress.

Dikke pech voor Pommeline. De blondine uit Temptation Island heeft er een moeilijke periode op zitten. Pommeline is één van de opvallende verleidsters in Temptation Island. Met haar 400cc borstinhoud – en dat mag je letterlijk nemen – maakte Pommeline er geen geheim van dat ze een borstvergroting heeft laten uitvoeren. De verleidster is een goede vriendin van Marvin , heeft een grote mond maar wel een klein hartje. Dat vertelt ze deze week in Dag Allemaal.  En wat blijkt? Pommeline heeft het de afgelopen weken al hard te verduren gekregen op de sociale media. De kritiek op haar persoon hakt er zo diep in dat Pommeline al vijf kilo kwijt is.

Voor de ene persoon zorgt stress ervoor dat je meer gaat eten en dus gewicht bijkomt maar bij Pommeline is dat niet het geval. In Dag Allemaal vertelt zij dat ze ondertussen vijf kilo is afgevallen en dat komt door de stress. Pommeline kreeg het de afgelopen weken keihard te verduren op de sociale media. Hoewel Pommeline van Marvin tips kreeg om alle kritiek weg te lachen, trok Pommeline zich de kritiek toch aan. In de lagere school al werd Pommeline gepest. Ze was toen het dikkertje van de klas vertelt ze in de Dag Allemaal van deze week. De zware pesterijen achtervolgden Pommeline tot in het middelbaar onderwijs.

Daar dacht iedereen dat Pommeline lesbischwas. “Ik droeg jongenskleren en had geen vriendinnen. In de pubertijd verandere dat, toen mijn interesse in de jongens groeide”, vertelt ze verder. Onlangs doken er op het web naaktfoto’s van Pommeline op en dat was niet de bedoeling. “Weet je, iedereen denkt nu dat ik het normaal vind om mezelf helemaal te tonen. Maar die foto’s waren voor privégebruik. Tot iemand het nodig vond om ze te verspreiden.” Pommeline las de commentaren op de sociale media en lag daar een week lang van wakker. Niet verwonderlijk wat Pommeline werd zelfs een hoer genoemd. Slapen zat er niet in en door de stress raakte ze 5 kilo kwijt.  

Meer nieuws over:

Temptation Island, VIJF

Gerelateerde foto's:

Editie 2016

Temptation Island - Zaventem - 20/02/2016

Temptation Final Party 2009 @ Versuz

Temptation Island - Hasselt - 17/04/2009

Persvoorstelling

Temptation Island - Antwerpen - 22/03/2006