.
Sugar Jackson
dinsdag 16 april 2024

Sugar Jackson blikt terug op zijn leven in Don't Worry Be Happy 

Al zijn geld kwijt

De buitenbeentjes uit Don't Worry Be Happy zijn niet met het materiële bezig. Integendeel: ze hechten weinig tot geen waarde aan materiële rijkdom en halen hun drive, hun creativiteit en hun dagelijks geluk uit de simpele dingen des levens.

Ondanks dat Sugar Jackson en Tania beide een vaste job hebben moeten ze hun financiën toch goed in de gaten houden. Jackson zag zijn kampioenengeld achter zijn rug in rook opgaan. Desondanks blijft hij positief: “ik leef nog, heb een gezond gezin, twee handen, twee voeten en ik kan werken”. “We hebben niks over, maar we schieten niets tekort”, voegt Tania toe.

De 75-jarige Miel woont al heel zijn leven in Berlaar. Hij leeft sober, groeide op in een groot gezin met vier broers en vijf zussen en werd door zijn vader streng opgevoed. Miel had als jongeman grote bouwplannen met zijn huis maar, het ongeval met zijn been besliste daar anders over.

In Opwijk laten de broers Louis en Hubert hun gezegende leeftijd niet aan hun hart komen. Het is een mooie dag voor Hubert, hij mag vandaag 83 kaarsjes uitblazen. En om dit te vieren krijgen ze wel heel bijzonder bezoek over de vloer. De familie Martens van The Sky Is The Limit komt hen verrassen met een nieuw bed.

Een nieuw seizoen van Don't Worry Be Happy, vanaf vanavond om 21u15 op Play4 en GoPlay

Bio van Sugar Jackson