.
News Image

Slotshow Rode Neuzen Dag - Live op VTM

De zotste avond van het jaar...
Op zaterdag 5 december 2015 is het zover: de eerste Rode Neuzen Dag, de goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius om jongeren met psychische problemen te helpen. Na wekenlange acties en campagne's voeren worden alle opbrengsten opgeteld en kan Vlaanderen zich verwachten aan topentertainment bij VTM en Qmusic. Q start op vrijdagochtend 4 december 2015 om 06.00 met een 40 uur durende radio-uitzending in ‘40 Uur Rode Neuzen Radio’ en VTM brengt op zaterdagavond 5 december 2015 om 20.00 een liveshow vol humor, pakkende getuigenissen en straffe muzikale acts in ‘Rode Neuzen Dag: De Liveshow’. Na De Liveshow bij VTM, worden de highlights van ‘Clouseau & Van Geel In Concert’, het benefietconcert van Clouseau en Jonas Van Geel, uitgezonden.

Op zaterdagavond 5 december 2015 maken Koen Wauters en Jonas Van Geel zich op voor de zotste avond van het jaar tijdens ‘Rode Neuzen Dag: De Liveshow’ bij VTM.

Niet alleen het duo, maar ook heel wat bekende Vlamingen en comedians zetten er met veel plezier hun schouders onder:

Philippe Geubels, Nathalie Meskens, Tom Lenaerts, Bart De Pauw, Kim Clijsters, Bart Peeters, K3, Adriaan Van den Hoof, Stan Van Samang, Evi Hanssen, De Tegen de Sterren Op-cast, Het Safety First-team, Joy Anna Thielemans, Willy Naessens, Will Tura, Herbert Flack, Hubert Damen, Bart Cannaerts, …

Wat zou er gebeuren als de cast van Tegen de Sterren Op op zoek gaat naar dé ultieme imitatie? Of wat als Aspe en Witse, de 2 beroemdste politie-inspecteurs, voor de allereerste keer in de geschiedenis de handen in elkaar slaan om een mysterieuze moord op te lossen?

Koen en Jonas hebben ook iets speciaal bedacht voor stand-up comedian Philippe Geubels: ze hebben hem uitgedaagd om tijdens de Liveshow te proberen om het Wereldrecord ‘Kussen in 30 seconden’ te verbreken.

Ook een streepje muziek komt aan bod: zo komt K3 hun hit ’10.000 Luchtballonnen’ zingen, zorgen Nathalie Meskens en Bart Peeters voor een innig duet en brengt Stan Van Samang natuurlijk samen met Lisa Castelli het Rode Neuzen Dag-lied ‘Fix You’.

Koen en Jonas zullen ook terugblikken op de gekste hoogtepunten van de voorbije maanden waarin Vlaanderen massaal acties heeft georganiseerd en ze gaan ook stilstaan bij de problematiek met een aantal pakkende getuigenissen. Als kers op de taart wordt de hele liveshow in goede banen geleid door het Safety First-team. Als dat maar goed komt…

Slotshow Rode Neuzen Dag, zaterdag 5 december vanaf 20.00 op VTM.

Meest recente foto’s van Koen Wauters, Jonas Van Geel, Stan Van Samang, Joy Anna Thielemans, Willy Naessens, Will Tura, Herbert Flack, Bart Cannaerts, Philippe Geubels en K3: