.
News Image

Geslaagd Rozen Neuzen-concert

Koen Wauters en Jonas Van Geel laten tijdens Clouseau & Van Geel maar liefst 7.400 mensen uit de bol gaan in Lotto Arena.
Niets was woensdagavond te gek voor het benefietconcert Clouseau & Van Geel in de Lotto Arena te Antwerpen. Koen Wauters en Jonas Van Geel bundelden de krachten voor het concert ten voordele van Rode Neuzen Dag. Een uitverkocht concert dat net zo goed in het Sportpaleis had mogen plaats vinden. Kwestie van nog meer geld aan Rode Neuzen Dag te kunnen schenken. Het concert was in een mum van tijd uitverkocht en was voor Clouseau de perfect opwarmer voor een nieuwe reeks concerten in het Sportpaleis in 2016.

Maar de mensen kwamen vooral voor het totale plaatje, al kregen ze voor een groot deel hits van Clouseau te horen. Gewoon om Jonas Van Geel nog geen hits heeft, lachte Koen Wauters backstage. Tijdens het concert naast nummers als Anne, Domino, Afscheid van een vriend en tal van andere hits van Clouseau ook enkele speciale acts. Zo zagen we Koen Wauters als John Travolta aan de zijde van Nathalie Meskens die voor één keer Olivia-Newton John mocht zijn en daarvoor eens niet urenlang in een schminkstoel moest zitten. Jonas Van Geel en Bart Peeters waagden zich tijdens hun optreden aan een rondje stagediven. Er werd flink wat afgezongen in de Lotto Arena. Eén van de hoogtepunten was toch het optreden van Stan Van Samang en Lisa Castelli. Samen zongen zij het themanummer Fix You. Plots zag heel de zaal rood. Iedereen zette zijn rode neus op, opdracht geslaagd en een mooie opwarmer voor de eerste echte Rode Neuzen Dag, op zaterdag 5 december aanstaande. Die dag zien we op VTM ook de hoogtepunten uit het concert van gisterenavond.

Bekijk ook deze items over Olivia Newton-John: