.
Simonne Peeters
donderdag 11 januari 2024

Simonne Peeters: “Ik kan dat niet uitleggen”

Hij is de man van haar leven

46 jaar, zo lang zijn Simonne Peeters en Walter Van de Velde al getrouwd met elkaar. De liefde is nog altijd even groot en dat zal niet snel meer veranderen.

“Ik kan niet uitleggen waarom Walter de man van mijn dromen is. Wij passen gewoon wonderwel bij elkaar. Omdat we op dezelfde manier denken. Het gebeurt dat Walter mij een vraag stelt die ik hem ook juist wou voorleggen. Telepathie, dus. Waarin we wél verschillen is dat hij heel graag op reis gaat. Als je Walter laat doen, is hij elke maand weg. Ik blijf ook graag gewoon in ons nestje”, klinkt het in Primo.

Het koppel heeft geen kinderen en kleinkinderen en het wisselt een beetje met het moment of ze daar al dan niet spijt van hebben.

“Als ik ooit alleen kom te staan, wie gaat er dan voor mij zorgen? Daar denk ik weleens aan. Aan de andere kant: ik ken mensen die kinderen hebben met grote problemen. Problemen die ik niet zou willen meemaken. Het is wat dubbel."

Simonne heeft het daar soms wel moeilijk mee. Maar als ze dan hoort wat mensen met kinderen moeten doorstaan, dan vindt ze het niet meer zo heel erg. “Het is toch een kruis dat je meedraagt, denk ik.”

Bio van Simonne Peeters en Walter Van de Velde