.
Claudia DeCaluwe , Petra Lerutte van Sha-Na
woensdag 5 oktober 2022

Sha-Na: “Wij wisten daar helemaal niks vanaf”

Het begon terug te kriebelen

Hits als ‘Fernando’ en ‘Eviva Espana’, iedereen kan ze nog steeds luidkeels meezingen. Speciaal voor ‘Tien Om Te Zien’ mochten Petra Lerutte en Claudia Decaluwé nog eens een keertje samenkomen.

Maar het is je waarschijnlijk al opgevallen dat Sha-Na ondertussen wel meerdere optredens op de agenda heeft staan. Al is dat niet in de bezetting met Claudia en Petra.

“In zekere zin is het wel raar dat er nu twee andere meisjes Sha-Na vormen en dat wij daar niks van afwisten. Ze hebben ons ook niet geraadpleegd of zo”, begint Claudia in Dag Allemaal. “Voor die nieuwe meisjes is het geen nep- Sha-Na, hé. Zij doen dat ook graag en zetten zich daar ook voor in, net zoals wij gedaan hebben”, vult Petra aan in Dag Allemaal.

Raymond Felix, de manager van Claudia en Petra destijds heeft de naam Sha-Na doorverkocht aan een platenfirma en daardoor mag deze dus niet meer gebruikt worden.

“Zo is het. Jammer, want toegegeven: het kriebelt wel een beetje nu we nog eens op het podium hebben mogen staan. Maar kijk, wij hebben er ook van mogen proeven en daar ben ik dankbaar voor.”

Bio van Petra Lerutte en Claudia Decaluwé