.
News Image

Ruim 100.000 bezoekers tijdens de herfstvakantie in Plopsa-parken

Plopsa noteert een groei van 15 procent maar één park kreeg 10% minder bezoekers.

Plopsa blikt tevreden terug op de voorbije herfstvakantie. De 3 Belgische Plopsa-parken ontvingen meer dan 100.000 bezoekers. Dat is een stijging van 15 procent in vergelijking met de herfstvakantie in 2012.

Plopsaland De Panne verwelkomde meer dan 70.000 bezoekers tijdens de voorbije herfstvakantie. Dat is een stijging van 30 procent in vergelijking met vorig jaar. Tijdens de voorbije herfstvakantie was het ganse pretpark doordrongen van een gezellige Halloweensfeer met extra animatie. Bezoekers genoten in grote getale van de Halloweenshow van Piet Piraat en Berend Brokkenpap in het Plopsa Theater. Op weekdagen was Plopsaland open tot 19 uur. Tijdens deze ‘Ketnet Halloween Nocturnes’ werden bezoekers getrakteerd op een optreden van de KetnetBand en de finalisten van ‘Wie wordt Junior 2013?’ met als afsluiter een spetterend vuurwerk.

De zachte temperaturen tijdens de voorbije herfstvakantie lokten ook heel wat bezoekers naar Plopsa Coo. Het Ardense pretpark ontving meer dan 10.000 bezoekers. Dat is een stijging van 50 procent.

Plopsa Indoor Hasselt ontving 10 procent minder bezoekers in vergelijking met de herfstvakantie van vorig jaar.