.
Robert de la Haye
zaterdag 2 september 2023

Robert de la Haye: “Dat was heel eng” 

Hij heeft nu een vals gebit 

Met ‘Mijn Beste Slechtste Vriendin’ stond Robert de la Haye na lange tijd nog eens op de set van een televisieprogramma. Daarna werd het weer wat stiller op gebied van werk. En dat had alles met zijn tanden te maken.

“Voor ‘Mijn Beste Slechtste Vriendin’ hadden ze gevraagd of ik mijn tanden wilde laten bleachen. Door die behandeling heb ik tandvleesnecrose gekregen, een aandoening waarbij het tandvlees afsterft. Dat heeft mij enorm veel geld gekost, want ik heb nu een volledig vals bovengebit”, vertelt Robert aan Dag Allemaal.

Robert heeft een tijdje zonder tanden rondgelopen en moest zelfs opnieuw leren praten. Ook nu sukkelt hij daar nog altijd een beetje mee. Maar het is gelukkig al een pak beter.

“Bleachen is een routinebehandeling, maar er moest ook een brug bij. Door da gewurm en gepruts is mijn tandvlees beginnen ontsteken. Ik zag gewoon mijn tandvlees terugtrekken, dat was heel eng. Voorlopig is alleen de bovenkant aangetast, maar onderaan zal het ook niet lang meer duren, vrees ik.”

Bio van Robert de la Haye

Meer Over:

Robert de la Haye