.
Robert de la Haye
donderdag 31 augustus 2023

Robert de la Haye: “Dat is net één van de charmes van het beroep”

Maar dat gebeurde toen niet 

We kennen Robert de la Haye vooral uit ‘Wat Nu Weer’, ‘Spoed’ en enkele andere populaire reeksen. Nu is hij te zien als playboy en bedrieger Ben Korr uit ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’.

“Mijn personage Ben gaat in het nieuwe seizoen een bocht van 180 graden maken. Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar mensen kunnen wel degelijk veranderen. Zelf is het me nog niet overkomen, maar daarom ben ik acteur geworden. Dan kan je alle kanten uit, zonder blijvende schade”, klinkt het bij Robert in Dag Allemaal.

De opnames van de reeks vonden in het midden van corona plaats. En Robert kan niet anders dan zeggen dan dat het absoluut niet gezellig was.

“Elke keer duwden ze zo’n staaf in je neus. We moesten afstand houden, konden elkaar niet vastpakken, moesten apart eten… ik had me keihard op die serie verheugd. ‘En wat een topcast’, dacht ik, ‘daar hou ik vast een paar vrienden aan over!”

Maar dat is helaas niet gebeurd. En vooral omdat ze geen contact met elkaar hadden. Dat vond Robert vreselijk. “Het is net een van de charmes van dit beroep dat je op korte tijd iemand heel goed kan leren kennen. Dat was echt wel een domper op de feestvreugde.”

Bio van Robert de la Haye

Meer Over:

Robert de la Haye