.
Pascal Braeckman
donderdag 18 april 2024

Pascal Braeckman: “Mijn vrouw heeft haar job on hold gezet”

Voor het goede doel

Sinds enkele maanden is Pascal Braeckman nog de enige kostwinner in huis. Zijn vrouw heeft haar job on hold gezet zodat ze voor de kleinkinderen kan zorgen. 2 kleinkinderen fulltime in huis, het neemt wel de rust weg ten huize Braeckman.

“Sinds enkele maanden vangen wij de kinderen van onze dochter op als pleegouders. We wilden hen stabiliteit bieden. Geen evidente situatie. Het is niet allemaal kommer en kwel, zeker niet. Maar ik zou de waarheid geweld aandoen als ik zou beweren dat het géén grote aanpassing is. De jongste zit in haar 'twee-is-nee-fase', maar dat is een normaal onderdeel van de ontwikkeling en zal dus ook wel weer overwaaien. Ach, het zijn en blijven schatjes, hoor”, lacht Pascal in Primo.

Pascal heeft 5 kleinkinderen, maar de andere 3 wonen gewoon bij hun ouders. Doordat ze fulltime instaan voor de opvang van de andere 2 ziet Pascal zijn andere kleinkinderen veel minder.

“De kleinkinderen opvangen is ook niet simpel. Mijn vrouw heeft haar job on hold gezet, maar ik blijf wel nog werken. Er moet natuurlijk wel brood op de plank komen. Anders kúnnen we hen zelfs niet meer opvoeden.”

Bio van Pascal Braeckman

Meer Over:

Pascal Braeckman