.
News Image

Nathalie Meskens presenteert vanavond de laatste Blind Date

Vanavond de (voorlopig) laatste aflevering van Blind Date.


Vanavond nemen twee mannen tegelijk plaats naast de wand in de laatste aflevering van Blind Date: de 22-jarige Andonis met Griekse roots uit Gent, die in een tentenverhuurbedrijf werkt, en de 24-jarige Christophe uit Kortrijk, die net afstudeerde als architect. Niet alleen moeten de twee twintigers de drie vrouwen aan de andere kant overtuigen om voor hen te kiezen, nadien zijn ook Lotte (24, Halle-Zoersel), Gracy (25, Beveren-Leie) en Hannelore (27, Beveren) concurrenten van elkaar, want maar één van hen mag mee op reis.

De sfeer zit er al meteen goed in wanneer Andonis Nathalie kennis laat maken met de begrippen 'ullulation' en 'bulken'. Aan de linkerkant van de wand tonen de twee mannen zelfs hun beste dance moves, die de dames aan de andere kant helaas niet kunnen zien. In de tweede ronde komt de vader van Gracy één van de mannen inside information geven over zijn dochter. Nadien grijpt de vader meteen de kans om samen met zijn vrouw de legendarische Blind Date-trap op te lopen, mét dubbele zwaai.

Ook de twee koppels uit de vorige aflevering komen terug naar de Blind Date-studio om Nathalie over hun reis te vertellen. Tina en Frederik trokken naar Valencia in Spanje, waar ze de tijd namen om te praten over hun liefdesleven, hun kinderen uit een vorige relatie en de toekomst. Nele en Andy gingen naar het Egyptische Hurghada, waar ze de tijd van hun leven beleefden. Al liepen de conversaties niet meteen van een leien dakje met het Gentse accent van Andy... Heeft de liefde daar hun pad gekruist? Blijft het bij vriendschap? Of stopt het voor hen met een plezierreisje na Blind Date?



Blind Date met Nathalie Meskens, vanavond op VTM.

Bio van Blind Date

Meer Over:

Blind Date

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

VTM Nathalie Meskens