.
Michèle Lacroix
zondag 4 december 2022

Michèle Lacroix: “Ik vraag geen geld aan Kevin”

Ik werk af en toe om iets bij te verdienen

Mevrouw De Bruyne leerde Kevin kennen na een reactie op een tweet van hem. Ze had weinig op met voetbal en kende het wereldje niet.

De clichés over voetbalvrouwen zijn niet aan haar besteed, zegt ze in Story. “Dat wij alleen maar shoppen. Ik shop nu niet meer dan vroeger. Ik vraag geen geld aan Kevin. Ik werk af en toe om iets bij te verdienen.”

2016 was een mooi jaar voor het koppel. Ze kregen hun eerste kind Mason Milian (6) en onder de iconische Eiffeltoren in Parijs vroeg Kevin Michèle ten huwelijk. Dit werd in 2017 in het Italiaanse Sorrento bezegeld. Ze kregen nog een zoon Rome (4) en een dochter Suri (2).

Samen met vier Genkse jeugdvriendinnen maakt Michèle de podcast ‘Secret Society’. Ze hebben het er met bekende vrouwen over lifestyle, reizen, mode, dating, seks, … Lekker ongedwongen, typische girltalk, lezen we in Story.

Ze leven in Manchester, maar ook in het Limburgse bolderberg hebben ze een villa. Met Quatar als mogelijk laatste WK voor Kevin, denken ze wel eens aan zijn voetbalpensioen. Maar concrete plannen hebben Kevin en Michèle nog niet volgens Story.

Bio van Kevin De Bruyne

Meer Over:

Kevin De Bruyne