.
News Image

Jonas Van Geel gaat in Nederland presenteren

Jonas Van Geel presenteert met Wendy Van Dijk tv-interland.


RTL4 is momenteel bezig met het programma Holland-België. Dat is te lezen op de website van De Telegraaf. De krant had een tijdje geleden al het gerucht opgevangen dat Wendy Van Dijk - die we kennen van onder andere Moordvrouw en Ushi & Dushi - het programma zou gaan presenteren maar nu kreeg de krant het nieuws ook bevestigd door een bron bij de tv-zender. Wendy Van Dijk zal het programma samen presenteren met Jonas Van Geel. In het programma neemt een team van bekende Vlamingen het op tegen een team bekende Nederlanders.

Het is echter nog niet duidelijk of het programma ook bij ons op tv komt. Het gaat hier om een Nederlandse productie waarvoor Vlaamse namen zijn gevraagd. Wij hadden er vanuit VTM niets op tegen dat Jonas Van Geel dit zou presenteren, het gebeurt wel meer dat Vlaamse gezichten in Nederlandse programma’s opduiken.

Of en wanneer wij dit specifieke programma al dan niet gaan uitzenden bij VTM, is vandaag echt nog niet aan de orde en daar kunnen we dus op dit moment geen uitspraken over doen, klinkt het bij de persdienst van VTM.