.
News Image

John Bryan moet Astrid 500.000 euro na monsterproces

Astrid Coppens krijgt half miljoen euro van haar ex.


Dinsdag werd dan eindelijk een uitspraak gedaan in het monsterproces tussen Astrid Coppens en John Bryan. Mocht Astrid het proces verloren hebben vreesde ze dat ze mogelijk 2 miljoen dollar aan haar voormalige echtgenoot John Bryan zou moeten betalen. Maar als daar de gerechtskosten bijkwamen kon dat bedrag nog hoger oplopen. Een volledig bankroet hing als het zwaard van Damocles boven Astrids hoofd. Maar de rechter in Los Angeles oordeelde in het voordeel van Astrid en het was “den John” die moest opdraaien voor al haar gerechtskosten… Het Laatste Nieuws maakt een ruwe schatting van dat bedrag en komt uit op een half miljoen euro.



De eerste reactie van John Bryan was duidelijk: “Ik snap het niet.” De zakenman begrijpt niet waarom de rechter zijn ijzersterk dossier niet gevolgd heeft. Hij tekent dan ook hoger beroep aan tegen de uitspraak.



De familie van Astrid noemt de voormalige manager van Astrid dan weer de spilfiguur in deze hele zaak. Dany Peleman heeft aan den John verteld dat Astrid vele meer zou verdiend hebben dan ze liet uitschijnen maar dat ontkent de Hollywoodvrouw. De vader van Astrid noemt Dany Peleman een “malafide figuur” in Het Laatste Nieuws die telkens “de dans lijkt te ontspringen”. De vader van Astrid hoopt dat door deze uitspraak in het voordeel van zijn dochter nu de rust kan wederkeren voor Astrid. Het was immers een moeilijke periode waarin Astrid werkelijk alles dreigde te verliezen, maar hopelijk kan ze nu verder gaan met haar leven.



Astrid vond ondertussen opnieuw de liefde bij Bram Coppens met wie ze ondertussen getrouwd is. Astrid en Bram hopen vooral dat ze rustige feestdagen kunnen beleven.