.
News Image

Hansi Hinterseer zet kerstbomen in Hasselt

Op vrijdag 5 december – twee dagen voor het eerste kaarsje op de adventskrans wordt aangestoken – staat Hansi Hinterseer met zijn Tiroler Echo Und Chor opnieuw in de Ethias Arena in Hasselt. Zoals de traditie het wil – en vooral ook op verzoek van z’n vele fans – zijn er terug 'Weihnachten mit Hansi Hinterseer’ waarbij Hansi 14 keer zal concerteren in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland én België. Hansi: „De thematiek en vooral de magie van Kerstmis die raken mij tot in het diepst van mijn ziel. Voor mij is Kerstmis het mooiste en misschien wel belangrijkste feest van het jaar. Het is prachtig om te zien en te ervaren hoe de meestal koude periode gepaard gaat met een enorme menselijke warmte. Dat gevoel wil ik ook uitdragen tijdens mijn kerstconcerten. Muzikaal zing ik alvast ‚A bärige Weihnachten’, ‚Weihnachten in Tirol’ maar ook het mooie ‚Jedes Jahr zur Selben Zeit’ zal niet ontbreken. Laat me zeggen dat de setlist vooral bestaat uit mijn mooiste kerst- en winterliedjes.”



voor Hansi Hinterseer een meer dan geslaagd jaar. De voormalige meervoudige skikampioen werd dit jaar 60 en hij viert ook z’n 20 jarig jubileum als artiest. „Wat Hansi Hinterseer gerealiseerd heeft de voorbije twee decennia is ronduit indrukwekkend. Die man verkocht wereldwijd miljoenen albums en zowat elke concerttour die hij doet is een gigantisch succes, ook in België. Op 1 maart vierden we nog z’n 20ste verjaardag als artiest in een bomvolle Ethias Arena in Hasselt en sinds Hansi daar z’n kerstconcert aankondigde is er een continue vraag naar tickets op gang gekomen,” klinkt het bij concertorganisator Benelive Entertainment.



‚Weihnachten mit Hansi Hinterseer, die Tiroler Echo Und Chor’ is er op vrijdag 5 december 2014 in de Ethias Arena in Hasselt. Tickets kan je reserveren via http://www.teleticketservice.com/tts/nl/kalender/muziek/hansi_hinterseer_dem_tiroler_echo of op 070/345.345 (Max €0,30/Min).


Bio van Hansi Hinterseer

Meer Over:

Hansi Hinterseer