.
Guy Van Sande
zaterdag 26 augustus 2023

Guy Van Sande krabbelt overeind maar iedereen moet hem vergeten 

Hij ziet zichzelf niet meer als bekend persoon 

Er was een tijd waarin Guy Van Sande in Vlaanderen erg populair was. Toch hij zich schuldig maakte aan het maken van filmpjes en foto’s met kinderen die niet door de beugel kunnen. Het leven van Guy werd overhoop gegooid en de acteur had het moeilijk met zijn plaats terug te vindne in de maatschappij.

Guy probeerde het nog eens als zanger, en zong nummers die gericht waren aan zijn toenmalige vrouw Nathalie. Zij bleef hem steunen ondanks alles wat er gebeurd was.

Maar toen ook zij hem verliet, was dat een harde klap voor Guy. Plots stond hij er weer helemaal alleen voor. En dat na 5 jaar huwelijk.

Guy ziet zichzelf ook niet langer als bekende persoon en het liefst van al wil hij dat iedereen hem vergeet. En dat is natuurlijk niet zo simpel als je jarenlang behoorlijk populair bent geweest, schrijft Dag Allemaal.

De acteur is ondertussen ook weer gelukkig in de liefde, maar daar wil hij liever niet te veel over kwijt. Er staan wel enkele foto’s op sociale media, maar daar lijkt het voorlopig ook bij te blijven.

Bio van Guy Van Sande

Meer Over:

Guy Van Sande