.
Guy Van Sande en Nathalie
woensdag 23 augustus 2023

Guy Van Sande is opnieuw verliefd

Hij heeft het niet altijd gemakkelijk

Hoe zou het nog zijn met Guy Van Sande. De acteur verdween uit de media nadat hij zich schuldig heeft gemaakt aan zedenfeiten en gedrag dat niet door de beugel kon. Bovendien liep het ook nog eens fout in zijn relatie met Nathalie.

Maar nu lijkt Guy weer gelukkig te zijn in de liefde. De vrouw in kwestie heet Marielle en de twee lijken dolverliefd te zijn op foto’s.

De carrière van Guy is ondertussen al zo’n 7 jaar voorbij en nergens wordt hij nog gevraagd als acteur. Maar dat betekent niet dat Guy niet opnieuw kan en mag gelukkig zijn in de liefde, schrijft Dag Allemaal.

Toch deed Guy nog een poging om zijn draai te vinden in de maatschappij. Hij ging aan de slag als fotograaf en verkocht abonnementen voor een telecomprovider. Hij probeerde het zelfs als zanger. Toen zong hij nog liefdesnummers voor zijn ondertussen ex Nathalie.

Hopelijk vindt Guy nu wel zijn draai terug met Marielle aan zijn zijde. Aan de reacties op hun sociale media zijn er in elk geval genoeg mensen die hen alle liefdesgeluk toewensen.

Bio van Guy Van Sande

Meer Over:

Guy Van Sande