.
News Image

Fleddy Melculy heeft groot nieuws: dit is de naam van hun derde album

Vanaf midden maart beschikbaar.


Het derde album 'Sabbath Fleddy Sabbath' pikt in het voorjaar van 2020 de draad op waar die na het tweede succesvolle album De kerk van Melculy' is gelaten: Fleddy Melculy is nu een echte rockster. Achterna gezeten door horden groupies, badend in een luxe leven van geld, drank en drugs. Maar dat staat Fleddy Melculy natuurlijk allemaal niet aan want hij is naar eigen zeggen een echte kutrockster die geen tijd genoeg heeft om al zijn geld uit te geven om bvb genoeg zwembaden te kopen.



Voor wie het nog niet door heeft: allemaal heel veel tongue-in-cheek als kapstok voor een nieuw hoofdstuk waarin de band Fleddy Melculy nog verder gaat in het songschrijven. Het resultaat is wellicht het hardste en meest agressieve album van de familie Melculy up to date, maar tegelijk ook de meest melodieuze en toegankelijke plaat tot nog toe.



Het artwork is zoals de doorsnee metalhead wel onmiddellijk zal doorhebben een eerbetoon aan het legendarische ‘Sabbath Bloody Sabbath’ album van Black Sabbath uit 1973. Het nieuwe album verschijnt op 13 maart 2020.


Bio van Fleddy Melculy en Black Sabbath