.
Eveline Hoste
donderdag 3 november 2022

Eveline Hoste was niet op zoek naar nieuwe man maar vindt hem toch

Een nieuw koppel in BV-land

Er sluimert liefde in de stem van Eveline Hoste. De ex-miss deelde 19 jaar het leven met Bjorn De Wilde maar besloot uiteindelijk toch de stekker uit het huwelijk te trekken.

“Na de scheiding had ik geen vertrouwen meer in mannen en voelde ik absoluut geen behoefte om een nieuwe man te leren kennen, zegt Eveline Hoste aan Het Laatste Nieuws. Bij Mario lag het echter anders.

“We raakten in gesprek, zijn beginnen wandelen samen en hebben veel gepraat. We vonden vooral steun bij mekaar, verklaart Hoste.

Ondertussen geniet ze weer volop. Zij als zaakvoerder van haar eigen makelaarskantoor en als ambassadrice van Oxford-fietsen, hij als podiumbeest achter de draaitafels. Want dj Mario ‘Dimaro’ Willems is ook vaste gast op Tomorrowland.

“Ik heb jarenlang mezelf opzij gezet om iedereen te pleasen, maar bij hem kan ik eindelijk mezelf zijn en mag ik ook voor mezelf kiezen”, vertelt Eveline Hoste aan Het Laatste Nieuws. Van samenwonen is momenteel nog geen sprake want beiden hebben twee kinderen en die zullen altijd op de eerste plaats komen.

Bio van Eveline Hoste

Meer Over:

Eveline Hoste