.
Eveline Hoste
maandag 7 november 2022

Eveline Hoste stelt nieuwe vriend voor tijdens première Zillion

De eerste foto’s van de ex-miss en de alom gekende dj

“We hebben allebei een fout gelopen huwelijk achter de rug, maar willen ons niet langer wegsteken”, deelt ex-miss Eveline Hoste mee aan Het Laatste Nieuws.

Op de rode loper van Zillion worden voor het eerst foto’s genomen van het nieuwe BV koppel Eveline Hoste en dj Dimaro. “Met Mario heb ik weer eens echt gefeest en genoten”, vertelt Hoste. Hij is een vaste gast op Tomorrowland en zij zaakvoerder van haar eigen makelaarskantoor. Daarnaast hebben ze allebei twee kinderen.

“Dat is de reden dat we niet samenwonen”, vertelt Eveline Hoste aan Het Laatste Nieuws. “Alles op zijn tijd. We zien elkaar dagelijks, maar blijven ergens ook voorzichtig. We voelen de liefde maar bekijken het dag per dag”.

“Ik heb mezelf veel vragen gesteld en lang getwijfeld of ik mijn poortje nog eens op een kier zou durven zetten”. Dit deed ze uiteindelijk wel en toen is de gekende dj blijkbaar naar binnen geglipt.

Hij is het podiumbeest achter de draaitafels maar brengt thuis vooral rust en blijkbaar was dat net hetgeen waarnaar zij op zoek was.