.
Dries Vanhegen
woensdag 17 januari 2024

Dries Vanhegen: “Dat is het voordeel eraan” 

Het is niet de eerste keer 

In de telenovelle ‘Milo’ zien we acteur Dries Vanhegen opnieuw aan het werk. Eerder was hij al te zien in de andere telenovelles ‘Sara’, ‘David’ en ‘Lisa’ en nu kan hij ‘Milo’ toevoegen aan dat lijstje.

In tegenstelling tot in de andere telenovelles heeft Dries hier een behoorlijk grote rol. De jonge acteurs op de set kunnen bovendien veel van hem leren, maar hij wil geen betweter zijn op de set.

“Telenovelles zijn me niet vreemd. Ik ben er stilaan van gaan houden. Het voordeel tegenover andere series is dat je als acteur enorm gewezen wordt op je verantwoordelijkheden. En die uitdaging ga ik héél graag aan”, klinkt het in Primo.

Een telenovelle of soap, de grens is klein. Het is beide een goed geoliede machine en dat houdt je als acteur alert, vindt Dries.

Met zoveel jonge acteurs op de set, is Dries een beetje de vader van de set. Maar hij wil zich niet in een vaderrol duwen. “Het is niet omdat je meer kilometers op de teller hebt dat je met de scepter moet zwaaien. Tuurlijk krijgen ze tips van mij als ze ernaar vragen, maar ik ben niet de betweter die hen met het belerende vingertje zal terechtwijzen. Die pretentie heb ik niet. Maar ik weet intussen wel hoe het werkt, natuurlijk. En die ervaring geef ik graag door aan die jonge gasten.”

Bio van Dries Vanhegen

Meer Over:

Milo Dries Vanhegen