.
De Pitaboys
donderdag 11 november 2021

De Pitaboys brengen nieuwe versie uit van Waar is dat feestje!

Gaat dit opnieuw een hit worden?

Tien jaar geleden werd er in België de basis gelegd voor een kreet die een jarenlang bijna door iedere speaker van elke feestcafé en festival zou klinken en door elke mic DJ of MC gebruikt zou worden. “Waar is dat Feestje” werd zelfs in verschillende talen opgenomen.

De originele eerste versie stond maar liefst 12 weken op nummer 1 in de Vlaamse Ultratop 50, en bleef 43 weken lang (!) vaste klant in deze Vlaamse ultratop 50. Ondertussen groeide deze hit uit tot een klassieker. Onlangs stond deze knaller nog op nummer 19 in de Top1000 bij Ment Tv.

De Pitaboys vierden normaal gezien in 2020 hun 10-jarig bestaan maar wegens Corona is dit verzet naar 2021/2022. Deze speciale 2021 versie is meteen het startschot van heel wat festiviteiten rond deze 2 heren van de Pitaboys. De single wordt dan ook per direct gereleased in België en Nederland!

Nu, in een tijd dat mensen meer dan ooit feestjes gemist hebben, is het dus tijd voor deze jubileum versie om dit decennium te vieren. De Pitaboys hebben Nederlands’ bekendste feest DJ gevraagd een nieuwe versie in samenwerking te maken van deze klassieker.
De release staat gepland op vrijdag 12 november 2021. Noteer ook alvast dat er een nieuw album aankomt van De Pitaboys en dat er een groot feest voor hun 10-jarig bestaan zal georganiseerd worden.

Bio van De Pitaboys

Meer Over:

De Pitaboys