.
Davina Simons
dinsdag 16 april 2024

Davina Simons: “Ik trek de zaal wel mee”

Ze staat open voor alles

Binnenkort schittert Davina Simons in ‘Special Forces: VIPS’. Het was voor de jonge vrouw een enorm avontuur, en ook eentje waar ze met veel plezier op terugkijkt.

Davina heeft al heel wat meegemaakt. Zo heeft ze een dubbele mastectomie laten uitvoeren. Maar dat weerhoudt haar er niet van om met veel plezier in het leven te staan. Ze omschrijft zich dan ook als een levensgenieter met een hoek af.

“Ik probeer graag nieuwe dingen en ik sta open voor alles. Als je een zot plan hebt, moet je me zeker bellen: negen van de tien keer ga ik mee. Toen mijn zus nog maar opperde 'Ik wil eens uit een vliegtuig springen' stond ik al klaar. Ben ik op een feestje waar niemand durft te dansen, dan ben ik de eerste om alles te geven. Een concert met zitplaatsen? Ik sta recht en trek de rest van de zaal wel mee”, lacht ze in Nina.

Behalve door concerten is Davina ook een gepassioneerd loopster. Zo maakt ze zich helemaal klaar voor haar allereerste marathon in Antwerpen.

“Nu dat zwart-op-wit in een interview staat, kan ik er echt niet meer onderuit. Ik heb altijd gedanst, tot ik op kot ging en geen tijd meer vond. Ik moest een sport vinden die ik op elk uur van de dag kon doen. Sindsdien heb ik de loopmicrobe te pakken."

Bio van Davina Simons