.
David Vandyck
zaterdag 4 juli 2015

David Vandyck hoogste nieuwkomer

Nieuw album 'David Vandyck zingt Will Tura' hoogste nieuwkomer in Ultratop!

David Vandyck staat sterker dan ooit met een nieuw management, een nieuwe single én een nieuw album. Die nieuwe plaat werd een respectvol eerbetoon aan zijn groot idool, Will Tura. Tien gekende songs van de hand van de meester hemzelf werden in een nieuw jasje gestopt en verzameld op 'David Vandyck zingt Will Tura'. Onder massale persbelangstelling werd het album, vorige week maandag, voorgesteld in Kasteel Banhout in Heestert. Later die week mocht David het grote publiek laten kennismaken met zijn Tura-bewerkingen in een uitverkocht C.C. De Grote Post in Oostende.

David: Ik ben ontzettend gelukkig. Pers en publiek reageren bijzonder enthousiast en dat is heel fijn natuurlijk. Het was puur genieten voor mij in De Grote Post tijdens de aftrap van mijn mini concerttour. Ik wil de mensen bedanken voor de staande ovaties en de lovende commentaren achteraf. Echt zalig! Ik kan het publiek niet genoeg bedanken.

En er is nog meer fijn nieuws voor David, want zijn nieuw album 'David Vandyck zingt Will Tura' is deze week hoogste nieuwkomer op nummer 13 in de Ultratop Albums Top 200!

Het album 'David Vandyck zingt Will Tura' met o.m. 'Vergeet Barbara', 'Huisje in Montmartre', 'Het kan niet zijn', 'Hoop doet leven', 'Boven de wolken', 'Alles', ... is nu te koop.

Bio van David Vandyck en Will Tura