.
News Image

Chris Van Tongelen komt terug in Familie

Bart Van den Bossche duikt terug op in Familie.


Na Trudy en Louise duikt ook Bart Van den Bossche binnenkort terug op in Familie. We spotten Chris Van Tongelen vrijdag in de studio's van Tv Bastards in Boortmeerbeek. Chris was daar niet zomaar op bezoek, hij was er aan het werk. Bart Van den Bossche verhuisde eerder dit jaar same met Trudy, Louise en Jelle naar de Verenigde Staten nadat hij enkele weken ervoor plots weer opdook in de soap. Omdat Louise niet kon aarden in de Verenigde Staten, keerde Trudy samen met Louise terug naar de familie. Bart en Jelle bleven gewoon in de Verenigde Staten. Zou Bart Van den Bossche nog terugkeren of niet? Niemand die daar antwoord op wou geven. Tot vandaag want de feiten zijn wat ze zijn: Chris Van Tongelen is terug aan het acteren en het kan dan ook niet anders dan dat we Bart Van den Bossche binnenkort terug in de populaire soap zien.



​De terugkeer van Bart zal voor heel wat vragen zorgen. Laten we er meteen zelf even lanceren. Waarom komt Bart terug naar België? Daar moet uiteraard een goede reden voor zijn. Is er er ginder iets anders gelopen dan hij had gehoopt? Of komt Bart misschien terug voor het huwelijk van Véronique? Die kans is niet onbestaande. Dat er een feest op til is, dat was een tijdje geleden al duidelijk toen Gunther Levi een foto van zichzelf samen met Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe online zette. Het trio zal aan een feestelijke tafel op een grote locatie. De locatie waar het huwelijksfeest van Véronique zal doorgaan? Dat zou wel eens kunnen. Of komt Bart misschien al eerder terug naar huis om met zijn vader te praten over zijn affaire met Viv? Krijgt Jan Van den Bossche na tegenstander Guido ook nog last met zijn zoon Bart?



​Of moet Bart naar huis komen omdat er een overlijden is in de familie? Het zal toch wel niet dat er iets ernstigs te gebeuren valt met de bomma of met Albert? Laat ons hopen van niet! Er zijn meer dan genoeg vraagtekens over de terugkeer van Bart Van den Bossche. Bart komt terug, maar komt hij ook alleen naar ons land? Komt Trudy mee terug of niet? En komt ook Jelle mee terug vanuit Amerika? En tot slot: komt Bart voor een korte periode terug of blijft hij nu definitief in het land en dus ook bij zijn Familie?

​Ok, we maken het voor jullie mogelijk weer een stukje erger. Misschien hebben we de juiste verhaallijn al wel ini dit bericht verwerkt, al moeten we toegeven dat ze zelf ook niet weten wat de reden van de terugkeer van Bart is. Wordt vervolgd.


Bio van Chris Van Tongelen