.
Carina Clerinx
donderdag 8 februari 2024

Carina Clerinx: “Ik was starstruck toen hij belde”

Wat een mooi compliment

Carina Clerinx maakt haar comeback. Tien jaar geleden stopte ze met optreden, maar dat begon ze heel erg te missen. Daarom wil ze nu terug muziek maken, zingen en optreden. Bovendien voelt het ook als een signaal van bovenaf, van haar overleden vader.

“Wie niet waagt, niet wint. Ik ben heel blij met die nieuwe single én de mooie clip die we gemaakt hebben. Misschien houdt niet iedereen van het genre, maar het nummer én de opname is top. Alleen jammer dat de single 'Waarom' niet op de radio gedraaid wordt. Nog niet. Ik val een beetje tussen twee stoelen. Voor de vrije zenders is m'n single niet Vlaams genoeg, het is geen schlager. En voor Radio2 is m'n single misschien te hevig, te veel rock, of ben ik niet meer bekend genoeg. Ik heb nu een manager, Christel Gielen, die mij muzikaal weer op de kaart probeert te krijgen”, klinkt het in Primo.

Als het duo Patrick en Carina heeft Carina al enkele grote hits gescoord. Zo was er onder meer de single ‘De Regenboog’ en later ook nog ‘Liefde en geluk’ en de Will Tura cover ‘Het Kan Niet Zijn’.

“Hij heeft ons complimenten gegeven voor onze versie. Ik was starstruck toen Will Tura míj opbelde. Patrick en ik traden ook op tijdens het Schlagerfestival in de Ethias Arena in Hasselt. Ik weet nog dat ik toen dacht: 'Zie ons hier nu zitten tussen Eddy Wally, Vader Abraham... Al die groten.'”

Bio van Carina Clerinx

Meer Over:

Carina Clerinx