.
Carina Clerinx
vrijdag 16 februari 2024

Carina Clerinx: “Ik sta niet graag op de voorgrond”

En dat als zangeres

Carina Clerinx staat duidelijk niet graag alleen op het podium. Vroeger zong ze samen met Patrick en stonden ze samen op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. Nu doet ze het met Michel Presti, de vroegere gitarist van Marco Borsato.

En ze mogen dan wel een duo vormen, Michel moet wel nog altijd luisteren naar Carina. Dat hoort er bij als ze samen willen optreden. Maar Carina zou Michel niet meer kunnen missen naast haar op het podium.

“Ik sta niet graag alleen op een podium. Vroeger trad ik op met Patrick. Als ik alleen op een podium sta, voel ik me onzeker. Ik zing heel graag, maar ik sta niet graag op de voorgrond. Met een gitarist als Michel naast mij voel ik me beter. Zijn krachtige gitaarspel geeft ook mijn stem meer kracht. We passen goed bij elkaar”, klinkt het in Primo.

Muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Carina en Michel. Michel heeft lange tijd van de muziek kunnen leven en het zou leuk zijn mocht dat nu ook weer lukken, althans toch voor Carina.

“Ik ben gestopt met m'n job als bediende bij DELA-verzekeringen. In september ben ik opnieuw beginnen lesgeven. Want ik heb een diploma als regentes Nederlands, Engels en godsdienst, maar ik had daar nooit iets mee gedaan. Ik ben me gaan aanbieden op het bisdom als lerares. En ik geef nu veertien uur per week godsdienstles.”

Bio van Carina Clerinx

Meer Over:

Carina Clerinx