.
News Image

Belgisch drumtalent Michael Schack trekt naar de VS

Twee weken in het hart van de muziekindustrie.


Het gaat hard voor drummer Michael Schack. In september liet hij zijn eerste solosingle 'FRAKOEH' op het grote publiek los en niet veel later scoorde hij wereldnieuws met het up-tempo nummer 'Order!'. Een muzikaal eerbetoon aan de populaire quote van John Bercow die gedurende de Brexit-saga wereldwijd bekend raakte. Met de start van het nieuwe jaar trekt Michael Schack opnieuw de landsgrenzen voorbij. Vanaf januari 2020 gaat de Belgische drummer gedurende twee weken aan de slag in de Verenigde Staten. Op het programma staan de prestigieuze CES show in Las Vegas en de wereldberoemde NAMM Show, de jaarlijkse hoogmis voor de muziekindustrie, in Los Angeles.



Michael Schack start 2020 met een knaller. De Belgische drummer trekt in januari naar de zonnige West Coast van Amerika voor een reeks daverende optredens. De aftrap geeft hij op 7 januari reeds vanaf de eerste dag van de 'Consumer Electronics Show' in Las Vegas. Naar jaarlijkse gewoonte wordt de befaamde Las Vegas Strip gedurende 4 dagen omgetoverd tot 's werelds grootste tech-event. Tijdens de CES komen de allernieuwste ontwikkelingen aan bod, waaronder de innovaties op vlak van muziek. Zo zorgt Michael op het prestigieuze event voor entertainment van de hoogste plank met verschillende drum-performances.



Na de CES in Las Vegas, trekt Michael door naar de NAMM Show in Los Angeles. De jaarlijkse 'National Association of Music Merchants' Show is de hoogmis voor iedereen die iets met de muziekindustrie te maken heeft. Demonstraties van de nieuwste instrumenten, prijsuitreikingen en muziekoptredens vormen het programma van NAMM. Michael Schack palmt vanaf de pre-opening van de NAMM show dagelijks één van de podia in, waar hij de bezoekers trakteert op een 4-daagse reeks spectaculair optredens.


Bio van Michael Schack

Meer Over:

Michael Schack