.
News Image

Apassionata klaar voor Antwerpen

Loes Van den Heuvel fan van Apassionata.


APASSIONATA, Europa’s succesvolste live-entertainmentshow met paarden, komt voor de tiende keer naar Antwerpen. Tijdens de paasvakantie, op zaterdag 11 en zondag 12 april, genieten jong en oud in het Sportpaleis van het nieuwste spektakel ‘Het Gouden Spoor’.

‘Het Gouden Spoor’ ging begin november in première in het Duitse Riesa en is tot juni op tournee. In dertig Europese steden worden een halfmiljoen bezoekers verwacht. Op het eind van de tournee zal APASSIONATA net geen 7 miljoen toeschouwers hebben bereikt in zijn 12-jarige geschiedenis.



Ook in Antwerpen zullen weer vele tienduizenden paardenliefhebbers genieten van ruiterkunst op topniveau, de mooiste paardenrassen bewonderen en deelgenoot zijn van de magie tussen mens en paard.

In deze nieuwe show nodigt APASSIONATA het publiek uit naar een bijzonder museum waar fenomenale paarden en hun ruiters kunstwerken tot leven brengen. Twee uur lang volgen de toeschouwers de jonge held Pierre tijdens zijn zoektocht door fantastische werelden naar de verloren lach van een vrouw.



Langs een gouden pad neemt Pierre iedereen mee naar verafgelegen oorden. Onderweg zien we hoe stuntruiters met spectaculaire acties het luchtruim veroveren, zweven we mee door de ruimte terwijl de Hongaarse Post in formatie wordt getoond in ver verwijderde sterrenstelsels, beleven we hoe een trio meesterlijke Garrocharuiters een kristallen ijsmeer leven inblaast en bewonderen we de elegante voorstellingen van het hogeschoolrijden en de harmonie van de vrijheidsdressuur.

Als totaalkunstwerk is ‘Het Gouden Spoor’ een absolute aanrader voor een onvergetelijke familie-uitstap tijdens de paasvakantie! Actie, muziek en dans, humor, maar ook tederheid en ontroering, het is allemaal aanwezig in deze nieuwe, geweldige show met meer dan 40 paarden van verschillende rassen, statige maar ook acrobatische ruiters, dynamische dansers en overweldigende muziek.



De Showbizz-Site kreeg de gelegenheid de show al te ervaren in Bielefeld, Noord-Duitsland en werd door o.a. bij vergezeld door paardenliefhebster Loes Van den Heuvel. Tijdens een rondleiding achter de schermen raakten ze overtuigd door de professionaliteit van het gezelschap, de perfecte verzorging van de paarden en de passie van ruiters en amazones.



APASSIONATA ‘Het Gouden Spoor’ in het Antwerpse Sportpaleis op zaterdag 11 april om 15.00 en 20.00 uur, op zondag 12 april om 16.00 uur. Kaarten kosten 37, 47 en 57 euro, exclusief servicekosten. Tot en met 12 jaar 50% korting op de normale ticketprijs. Aantrekkelijke kortingen voor groepen en verenigingen (alleen telefonisch verkrijgbaar). Reserveren via www.sportpaleis.be, www.teleticketservice.com of 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.).

‘Het Gouden Spoor’ is een productie van EquiArte World en wordt in Antwerpen getoond i.s.m. PSE-Belgium, met de steun van Novotel, Gazet van Antwerpen, Radio 2 en Dag Allemaal.