.
Aimé Anthoni
zondag 23 april 2023

Aimé Anthoni: “Het mag niet zielig worden”

Hij doet het nog steeds

Niet te geloven dat de 75-jarige Aimé Anthoni al 26 jaar in de huis van Kabouter Klus kruipt. En tot op de dag van vandaag staat hij nog steeds op te treden in de twee Plopsa-parken en maakt hij honderden kinderen blij.

“Stoppen met werken is nog niet aan de orde. Ik speel tijdens zowat elke schoolvakantie nog dagelijks met plezier in de Plopsa-parken”, begint Aimé in Primo. “Vroeger had ik een contract dat ik 150 dagen per jaar optrad. Toen ik tien jaar geleden met pensioen ging, werd dat 100 dagen.”

Aimé ziet zichzelf dat nog lang vol te houden. Tenminste zo lang hij gezond blijft. Hij verzorgd zichzelf dan ook goed en geniet met volle teugen van het leven.

“Klus spelen houdt me jong en geeft me energie. Er komt een moment dat het mooi geweest is, maar nu nog niet. Het mag natuurlijk niet zielig worden, daar waak ik over.”

Wie Aimé graag aan het werk ziet als Kabouter Klus kan deze zomer in Plopsaland De Panne terecht. Daar treedt hij enkele weken elke dag op. Daarna volgt nog een theatertournee. “Het succes blijft duren. Bij meet-and-greets tonen mama’s me foto’s van hoe zij 20 jaar geleden op mijn schoot zaten en vertellen ze hoe ze dat jeugdsentiment nu doorgeven.”

Bio van Aimé Anthoni

Meer Over:

Aimé Anthoni