You are here

Win Topradio - De Blijvers

Error message

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd

Win Topradio - De Blijvers

TOPradio voert al wekenlang actie om zijn FM-uitzendvergunning te behouden vanaf 2018. Ondertussen hebben al meer dan 70.000 mensen de online petitie voor het behoud van de dancezender getekend en leverde de hele kwestie een pittige vragenronde op in de Commissie Media. Nu komt er ook een muzikaal antwoord. Vorige week bracht TOPradio in samenwerking met N.E.W.S. Records de ultieme dance-compilatie uit, ‘De Blijvers’.
‘De Blijvers’ is een verzameling dance-tracks (4cd en digitaal verkrijgbaar) die de sfeer van TOPradio uitademen en gegarandeerd feest op de dansvloer betekenen; party-floorfillers van vroeger, nu en nog vele jaren in de toekomst … échte Blijvers, dus !
N.E.W.S. Records heeft altijd al een bijzondere band met het dancestation gehad. “TOPradio is al jarenlang een belangrijke ondersteuning voor dance en hip hop releases en een fantastische partner om mee samen te werken. De beslissing van de Vlaamse Overheid om TOPradio geen zendvergunning toe te kennen is hallucinant en onbegrijpelijk”, zegt Jan Vanneste, directeur van N.E.W.S.
TOPradio hoopt een digitale doorstart te kunnen forceren, maar de uitzendingen via DAB+ zijn vandaag peperduur en bereiken minder Vlamingen dan FM-uitzendingen. De opbrengst van de cd-verkoop van ‘De Blijvers’ gaat daarom integraal naar de werking van de zender. “Als Gentse firma zien we het als onze taak om TOPradio te steunen in deze moeilijke tijden. Vandaar de beslissing om de opbrengsten van deze release te laten doorvloeien naar de verdere werking van TOPradio”, aldus Jan Vanneste.
Wie de 4CD bestelt krijgt er ook een unieke ‘TOPradio Moet Blijven” sticker bij.

Luisterlink: https://NEWS.lnk.to/deblijvers

Dit is de wedstrijdvraag:
Wat kost deze cd bij deze online shop?

Je mag elke dag één keer meespelen om zo de winstkansen te vergroten.

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd