You are here

Win Studio Brussel - De Tijdloze Vol.5

Error message

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd

Win Studio Brussel - De Tijdloze Vol.5

We hebben goed en minder goed nieuws. Het minder goede nieuws is dat dit de laatste wedstrijd - met uitzondering van de Kerstboomactie - van 2018 is, het goede nieuws is dat we ook in 2019 nog wedstrijden organiseren op de Showbizz-Site. De laatste prijzen voor dit jaar? Hier gaan we! Op 31 december is het weer zo ver! Dan wordt de belangrijkste lijst van het jaar uitgezonden: De Tijdloze! Voor veel mensen de traditie om voor het feestgedruis te genieten van de 100 grootste klassiekers volgens de Stubru luisteraar
De eerste 4 volumes waren al een gigantisch succes met een #1 notering en ook volume 5 belooft weer een sterke compilatie te worden! Met het allicht laatste volume in deze reeks eindigen we in schoonheid! 2 CD’s met alleen maar Tijdloze knallers van oa. Nirvana (!), Queen, The Rolling Stones, The Killers, Radiohead, The Cure, Bryan Adams, Simple Minds, ….

Wil jij de prijs winnen? Dat kan. Als je meespeelt, verklaar je je akkoord met het gegeven dat jouw naam bij de winnaars mag verschijnen op de Showbizz-Site en dat jouw naam daar minstens twee jaar mag blijven staan. Kan u daar niet mee akkoord gaan, dan speel je gewoon niet mee.

Dit is de wedstrijdvraag: Wat kost deze cd bij deze shop?

Je mag elke dag één keer meespelen om zo de winstkansen te vergroten.

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd