You are here

Win I Love The 00's

Error message

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd

Win I Love The 00's

De ILT90’s compilaties blijven een mega succes! Maar ondertussen staan de 00’s voor de deur en die zijn hipper dan ooit. Dit bewijst de revival van Zillion die zijn hoogdagen begin 2000 beleefde. En ook de vele samples die terugkeren in de hedendaagse hits zoals oa. die van Gigi D’Agostino.
Voor het eerst nu verzameld: I LOVE THE 00’S: 4 CD’s met de allerbeste 00’s Party, Dance en Retro Classics! De grootste knallers van 2000 tot 2010 met oa. Fiocco, Gigi D’Agostino, Lasgo, DJ Jean,
Tiesto, Fatithless, …. En exclusief een bonus mix van DJ Ward met een heerlijk naadloos aan elkaar gemixte Party Mix met het allerbeste uit de 00’s.
I LOVE THE 00’S is nu al de ultieme 00’s verzamelaar. Een onvergetelijke trip naar de hoogdagen van de legendarische dance uit het begin van dit millennium.

Wil jij deze cd winnen? Dat kan! Dit is de wedstrijdvraag: Wat kost deze cd op deze webshop?

Je mag elke dag één keer meespelen om zo de winstkansen te vergroten. Door deel te nemen verklaar je je akkoord met het feit dat jouw naam bij de winnaars op de Showbizz-Site verschijnt en daar mag blijven staan tot 2 jaar na publicatie. .

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd