You are here

Win de strip K3 Roller Disco

Error message

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd

Win de strip K3 Roller Disco

Na de tv-serie en de cd rolt K3 met Roller Disco nu ook in een eigen stripavontuur. Met dit eerste stripalbum krijgen Hanne, Klaasje en Marthe nu ook hun eigen stripreeks. Roller Disco werd getekend door Dirk Stallaert (bekend van o.a. Nero, Suske en Wiske, Plankgas en Plastronneke en Mieleke, Melleke, Mol) en geschreven door Bruno De Roover (bekend van o.a. Suske en Wiske en J.Rom).
De stripreeks volgt de avonturen van Hanne, Marthe en Klaasje in de Roller Disco, maar brengt toch andere verhalen dan die uit de tv-serie. Andere bekenden van de meisjes zoals Marcel (Jacques Vermeire) en DJ Guus (de Nederlandse acteur Samir Hassan) duiken ook op in het eerste album.
Wat vinden de meisjes zelf van hun stripdebuut?
Hanne: “Wij zijn zeer blij dat wij binnenkort onze eerste eigen stripreeks hebben.”
Marthe: “Toen de makers ons de eerste tekeningen lieten zien, waren we meteen enthousiast. Heel straf hoe ze met een paar pentekeningen zoveel emoties in een figuur kunnen steken.”
Klaasje: “Wij kunnen in elk geval niet wachten om het definitieve resultaat te bewonderen. Na de tv-programma’s, cd’s, theatershows en film is dit weer iets om fier op te zijn.”

Wil jij de prijs winnen? Dat kan. Als je meespeelt, verklaar je je akkoord met het gegeven dat jouw naam bij de winnaars mag verschijnen op de Showbizz-Site en dat jouw naam daar minstens twee jaar mag blijven staan. Kan u daar niet mee akkoord gaan, dan speel je gewoon niet mee.

Dit is de wedstrijdvraag: Wat kost deze strip bij deze shop? (klik hier)

Je mag elke dag één keer meespelen om zo de winstkansen te vergroten.

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd