You are here

Win de cd van Paradise City (Mario Goossens)

Error message

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd

Win de cd van Paradise City (Mario Goossens)

In de reeks Paradise City reist Mario Goossens, de drummer van Triggerfinger, naar zes steden die zwaar geteisterd werden door natuurrampen of door toedoen van de mens: Port-au-Prince, Belfast, New Orleans, Kigali, Hiroshima en Detroit. Hij ziet er hoe de inwoners de kracht vonden om na de catastrofe door te gaan en hoe muziek daar hulp bij bood. Veel genres uit de popgeschiedenis vinden hun oorsprong in miserie. Onder meer gospel, blues, jazz, soul, R&B, punk, techno, reggae en hiphop ontstonden in een samenleving die het hard te verduren kreeg, met weinig kansen tot ontplooiing. Muziek als helende kracht die gekwetste steden en hun inwoners doet herleven. Dat is het uitgangspunt van Paradise City.

Ver weg van alle toeristische clichés klopt Mario Goossens op de achterdeur van een stad. Weg van beleidsmakers of de 'high society' peilt hij naar wat er echt leeft in een stad. Bij de locals, in de achterbuurten of slums, bij mensen die elke dag weten te overleven. Via de muziek overbrugt Mario elke taalbarrière en wordt hij één met de stad.
Begin deze maand brachten Mario Goossens en Karel Van Mileghem een album uit. De songs zijn gebaseerd op de verschillende muzikale samenwerkingen in de verschillende steden. De eerste single 'Money' vond zijn inspiratie in een piepkleine studio in Haïti.

Wil jij deze cd winnen? Dat kan! Dit is de wedstrijdvraag: Wat kost deze cd bij deze webshop?

Je mag elke dag één keer meespelen om zo de winstkansen te vergroten. Sinds kort maken we geen winnaars meer bekend. De winnaars ontvangen zonder voorafgaandelijke verwittiging hun prijs via de post.

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd