You are here

Win de 5cd Joe Top 2000 Volume 10

Error message

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd

Win de 5cd Joe Top 2000 Volume 10

Nog tot en met vrijdag 12 oktober trekt JOE weer alle registers open met de JOE Top 2000! 2 weken lang vliegen ze non-stop in de grootste klassiekers, gekozen door de luisteraars. Een spraakmakende uitzending die één van de best beluisterde radio programma’s van het jaar wordt.
De bijbehorende compilatie is ondertussen ook al een klassieker en elk jaar een bestseller! Ondertussen zitten we al aan volume 10! En dat mag niet onopgemerkt voorbijgegaan… Voor deze speciale verjaardag wordt de verzamelaar omgetoverd tot een mooi uitgegeven luxe Box vergezeld van een extra dik boekje met teksten en anekdotes over alle nummers, geschreven door Michel Follet.
Deze unieke 5CD Box bevat bovendien het allerbeste uit de Top 2000. Een ongeziene tracklist met alleen maar de grootste klassiekers en hits van oa. The Rolling Stones, Queen, John Lennon, Bryan Adams, ABBA, Michael Jackson, Bon Jovi, Lionel Richie, Robbie Williams, Simple Minds, Stromae, Barry White, Marco Borsato, Tina Turner en veel meer….
JOE TOP 2000 Volume 10, het beste van het beste verzameld in een mooie Box met extra leuke weetjes.
Wil jij de cd winnen? Dat kan. Als je meespeelt, verklaar je je akkoord met het gegeven dat jouw naam bij de winnaars mag verschijnen op de Showbizz-Site en dat jouw naam daar minstens vijf mag blijven staan. Kan u daar niet mee akkoord gaan, dan speel je best niet mee.

Dit is de wedstrijdvraag: Wat kost deze cd bij deze shop?

Je mag elke dag één keer meespelen om zo de winstkansen te vergroten.

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd