You are here

Eurovision Song Contest Lisbon 2018

Error message

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd

Eurovision Song Contest Lisbon 2018

Afgelopen week werd het Eurovisie Songfestival 2018 georganiseerd in Portugal. Portugal heeft als land Europa altijd verbonden met de rest van de wereld via de oceaan en 500 jaar geleden was Lissabon het centrum van veel van 's werelds belangrijkste zeewegroutes. Vandaag gebruikt Lissabon de connectiviteit van de oceaan als inspiratie met de slogan All Aboard, waarbij de internationale gemeenschap werd uitgenodigd om samen te komen voor de competitie van dit jaar.
Vorig jaar had Salvador Sobral een grote hit met "Amor Pelos Dois", waarmee het Songfestival terug naar Lissabon werd gebracht, het was meteen de eerste keer dat de wedstrijd in Portugal plaatsvond.
Sinds de editie van 2000 van het Eurovisie Songfestival wordt in de meeste landen een 2CD-compilatiealbum met de deelnemende liedjes uitgebracht. Het dubbele cd-album uit 2017 was wederom een ​​van de meest succesvolle tot nu toe met pieken in de top 10 in de meeste landen waar het is uitgebracht. De diversiteit van de nummers op dit gloednieuwe 2018-album, met allemaal gerepresenteerde ballads, pop-, rock-, dance-, folk- en rapgenres, staat vol toppers met uiteraard ook onze eigen Sennek en winnares Netta.

Wil jij de cd winnen? Dat kan. Dit is de wedstrijdvraag: Wat kost deze cd bij deze shop?

Je mag elke dag één keer meespelen om zo de winstkansen te vergroten.

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd