You are here

De Tijd Van Toen 12

Error message

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd

De Tijd Van Toen 12

De nostalgische compilatiereeks "DE TIJD VAN TOEN" is niet meer kapot te krijgen en we zitten ondertussen al aan #12! Het concept blijft hetzelfde en simpel: Vlaamse én Nederlandstalige hits uit de naoorlogse periode, die vaak uiterst moeilijk te vinden zijn op CD en niet zelden enkel nog op 78-toerenplaten of vinyl. De oproep tot suggesties via het booklet en de website blijft tot massale reacties leiden en het bestand aan verwoede muziekverzamelaars die hun oude masters graag ten dienst te stellen van deze compilatiereeks, wordt per volume groter.
Nostalgie met een lach en een traan op dit nieuwe volume "DE TIJD VAN TOEN 12", met naar goede traditie weer een grote schare Vlaamse en Nederlandstalige iconen van weleer zoals Ray Franky, Rocco Granata, Will Tura, Louis Neefs, Tony Corsari, Eddy Wally, Bobbejaan Schoepen, La Esterella, Jo Leemans en veel meer.

Wil jij de cd winnen? Dat kan. Als je meespeelt, verklaar je je akkoord met het gegeven dat jouw naam bij de winnaars mag verschijnen op de Showbizz-Site en dat jouw naam daar minstens twee jaar mag blijven staan. Kan u daar niet mee akkoord gaan, dan speel je best niet mee.

Dit is de wedstrijdvraag: Wat kost deze cd bij deze shop?

Je mag elke dag één keer meespelen om zo de winstkansen te vergroten.

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd