You are here

Een ster in de familie

Een ster in de familie

Een ster in de familie

31/10/2013

Een nieuw jaar, een nieuw tv-concept. Dat moet vtm gedacht hebben toen ze eind januari 2011 het programma "Een ster in de familie" lanceerden. "Een ster in de familie" deed dat waar zovele mensen van dromen: ze koppelden een onbekende aan een bekende Vlaming.

In elke aflevering mocht een kandidaat opdraven die zijn of haar nieuwe geliefde wilde tonen aan de familieleden. De eerste ontmoeting tussen de "nieuwe partner" en de familie vond plaats in het huis van die nieuwe partner. Bleek dat tot grote verbazing van de familieleden een heuse loft met binnenzwembad in hartje Brussel te zijn!

Net bekomen van die eerste verrassing, kwam de nieuwe partner opdagen. En dit bleek dan weer een bekende Vlaming te zijn! Deze BV gedraagt zich tijdens de ontmoeting absoluut niet zoals hij/zij "in de boekjes" omschreven staat.

Hoe dit komt? Presentator Johan Terryn stuurt de BV achter de schermen wat bij. Hij bepaalt hoe deze zich gedraagt en of de nieuwe "verovering" van de kandidaat goedgekeurd wordt door de toekomstige schoonfamilie of net niet.

En als het helemaal uit de hand dreigt te lopen, komt de kat uit de mouw: zoon- of dochterlief heeft mams en paps gewoon beetgenomen voor een verborgen cameraprogramma.