.
Marleen Merckx in Thuis
donderdag 4 februari 2021

Zoveel liefde in Thuis: de warmste actie voor Frank en Simonne is begonnen

Krijgt de benefiet een happy end?

Zelfs als alles tegenzit, kan je rekenen op je vrienden. Frank en Simonne staan in 'Thuis' op straat sinds hun huis is afgebrand, maar hun vrienden halen alles uit de kast om hen te overdonderen met een waanzinnige benefiet zodat ze een nieuwe start kunnen maken. Femke en Peter geven de Withoeve met plezier een dagje af om massaal geld in te zamelen.

De benefiet schiet meteen goed uit de startblokken in de aflevering van donderdag. Dokter Judith verbaast vriend en vijand met haar eigen smoutebollenkraam. Ondertussen laten Tom en Robin zich bekogelen vanuit hun goal. Als het maar geld opbrengt! En Angèle? Die houdt uiteraard vol met haar langverwachte karaokemachine. Simonne is overdonderd door de steun die ze krijgen. Helaas blijft Frank zijn koppige zelve. Hij kan het niet verkroppen dat iedereen hen plots als ‘bedelaars’ ziet. Hij blijft vastberaden verder werken in het puin: hij moet en zal zijn huis erdoor krijgen, koste wat het kost. Maar zal hij hun huis, dat al meer dan 100 jaar van de familie Bomans is, echt nog kunnen redden? En hoe gevaarlijk zijn de renovatiewerken nu de muren al hun stevigheid zijn verloren door de brand- en waterschade?

Hoeveel geld brengt de benefiet op voor Frank en Simonne? En raakt Lowies mysterieuze zangeres op tijd op het podium of moet Angèle nog een extra nummer uit haar engelenstem toveren? Ook voor Dieter levert de benefiet onverwachte kansen op. Ziet hij dit nu goed en ligt er echt een ticket voor de Club Impulse bij de veiling? Zal Dieter eindelijk in de dancing van Harry binnen geraken, waar ook Jasper regelmatig ging? Mogen we dan toch stiekem dromen van een doorbraak in de zaak Jasper? Vrijdag nog meer gezelligheid en spanning, want de benefiet is nog niet voorbij...