.
Jill uit Big Brother
maandag 25 januari 2021

Zorgt terugkeer Jill voor paniek bij Big Brother?

Hoe zullen de bewoners hierop reageren?

Met een beetje geluk mag Jill dinsdag terug het huis in. Na een bezoek aan het ziekenhuis moest Jill vrijdag in quarantaine in het hotel en wacht haar een coronatest. Pas als die negatief is, gaat Jill terug het huis in.

Met welke informatie Jill het huis in gaat en of zij deze met de andere bewoners zal delen is nog maar de vraag. Jill was volledig van de buitenwereld afgesloten: geen gsm, internet, radio, tv. Zij kreeg wel een stapel dvd's. Héél misschien heeft Jill wel opgevangen dat er een avondklok in Nederland is en dat er al enkele dagen op rij rellen zijn geweest. Hoe zullen de Nederlandse bewoners in het huis op dat nieuws reageren mocht Jill hen daarover kunnen inlichten? Gaan zij zich meer zorgen maken om hun familie of liggen zij van dat nieuws niet wakker?

Hoe dan ook zal de terugkeer van Jill de sfeer in het huis nog meer ten goede komen. Na wat er tijdens de nacht van donderdag of vrijdag gebeurd is, is de sfeer er serieus op vooruit gegaan.
Zondagmiddag was er een lunch in openlucht en die was bijzonder gezellig. Zondagavond waren er audities voor ‘Idols’, deze werden trouwens door Julie en Naomi gewonnen. Zij mogen deze week als beloning persoonlijk één van de boodschappen kiezen.