.
News Image

Zondag 19 april geeft Gert Verhulst zijn allerlaatste Samson & Gert-show

De knoop is doorgehakt!


Donderdagochtend was Gert Verhulst te horen in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM. Tijdens het programma vertelde Gert Verhulst dat de allerlaatste show van Samson & Gert op zondag 19 april zal opgevoerd worden. Die dag komt Marie Verhulst voor de allerlaatste keer uit het grote cadeau dat een speciale rol speelt in de afscheidsshows van Samson & Gert.

Bijna een jaar geleden maakte Gert Verhulst bekend dat hij met Samson & Gert zou stoppen en dat hij naar een opvolger op zoek zou gaan. Die had Gert echter al lang gevonden: Marie Verhulst. De afgelopen maanden vonden er al enkele tientallen afscheidsshows plaats, tijdens de krokusvakantie en de paasvakantie is het opnieuw alle hens aan dek. Gert Verhulst zou blijven zolang er tickets verkocht zouden worden, maar langer dan zondag 19 april doorspelen heeft geen zin.



Het zal die zondag zonder twijfel een héél emotionele dag worden. Niet alleen voor Gert Verhulst, ook voor het publiek. Er zijn nog een beperkt aantal tickets voor de drie shows van zondag 19 april. Om 21 uur is die avond de allerlaatste show en Gert Verhulst meent dat. Gert van Samson is nadien verleden tijd, eerder vertelde hij nooit meer samen met Samson op het podium te zullen staan. Benieuwd of hij dat zal waarmaken.