.
Thuis
vrijdag 11 juni 2021

Zo spannend is de seizoensfinale van ‘Thuis’

Dit gaat er gebeuren!

Al twee weken lang analyseren de fans van ‘Thuis’ de korte inhoud in de episodegids. Met de tekst “Femke heeft het moeilijk en zoekt troost. Het verleden haalt Joren in en dat zorgt ervoor dat hij tot een moeilijk besef komt. Bob moet opnieuw langs het ziekenhuis” moesten zij tevreden zijn. Maar na aflevering 204 van seizoen 26 van ‘Thuis’ weten de kijkers meer dan voldoende: het gaat een superspannende slotaflevering van ‘Thuis’ worden.

Vanavond om 19.40 uur start de seizoensfinale, een seizoensfinale waar nog maanden over gesproken zal worden. Want hoe dicht de politie ook op de hielen van Jacques zit, die zal zich niet zomaar gewonnen geven. Met zes moorden, een gijzeling en een verkrachting heeft ‘Thuis’ er een gewelddadig seizoen op zitten. En het venijn zich mogelijk nog in de slotaflevering.


Het huwelijk van Marianne en Leo, gaat dat nu door of niet? Spannend! En dan is er nog Jacques, die heeft mogelijk nog meer drama in petto. Zullen Tim en Dieter op tijd komen om Judith te bevrijden of heeft Jacques een boobytrap geplaatst waardoor de boel in de lucht vliegt? Bob moet naar het ziekenhuis om daar de resultaten van zijn kankerbehandeling te krijgen? De kijkers van ‘Thuis’ veronderstellen dat Bob goed nieuws krijgt, omdat hij de afgelopen tijd fel bezig was om afscheid van het leven te nemen. Misschien iets teveel afscheid nemen. Een seizoensfinale zonder iets positiefs, dat is uitgesloten en dus hopen de kijkers op de uitschakeling van Jacques en de genezing van Bob. Maar blijft het dan bij één drama? Een zoveelste tegenslag voor Christine? Wat met Jaan, het ongeboren kindje van Christine? Haar water brak donderdag, véél te vroeg. Christine en Adil vernamen eerder al dat zijn ongeboren tweelingbroer Finn overleed.

De kans is groot dat de scenaristen van ‘Thuis’ nog een cliffhanger van formaat voor de kijkers in petto hebben, een cliffhanger waarover een hele zomer lang gespeculeerd zal worden. We kunnen jullie maar één ding aanraden: kijk vanavond om 19.40 uur live naar ‘Thuis’ op één. Kan je pas later kijken, zet dan alle meldingen op je smartphone af en kom niet online, want berichten op nieuwssites en sociale media zouden jouw uitgesteld kijkplezier wel eens kunnen vergallen. En dat is het laatste wat je wil.