.
K3
vrijdag 22 april 2022

Zo probeert VTM K3 ‘cooler’ te maken

Ze hebben meer dan een kinderimago

‘De Blinds’ bij ‘The Voice Kids’ zijn in volle gang. De talentjes die worden gekozen kiezen één voor één hun coach en daar lijkt voor velen K3 niet bij te zitten. Ondanks de verwoede pogingen van VTM blijft K3 tijdens het programma worstelen met hun ‘kinderimago’.

Zo werden de meisjes van K3 in het zwart-wit gestyled en niet in de vrolijke felle kleurtjes zoals we van K3 gewoon zijn. Bovendien mochten de meisjes ook tonen dat ze ook in het Engels hun mannetje konden staan. Maar het lijkt niet te mogen baten en Hanne, Marthe en Julie blijven het onderspit delven tegen de andere coaches, schrijft Dag Allemaal.

De teleurstelling is dan ook vaak van de meisjes hun gezicht af te lezen. Gelukkig zijn er ook kandidaten die zonder twijfelen resoluut voor K3 kiezen. Zo koos Anne-Catherine voor het vrolijke trio en maakte zij niet alleen indruk met haar doorleefde optreden, maar ook door moedig te getuigen dat ze aan een dwangstoornis lijdt. Met haar erbij heeft K3 toch een grote kans om de overwinning binnen te halen.

Bio van K3

Meer Over:

K3